Autó polírozás 

 
A polírozás főbb menetei: TISZTÍTÁS, POLÍROZÁS, WAXOLÁS. 
 
  1. Lépésként az autót megkell tisztítani a szennyeződésektől. A gépjármű alapos mosása után, tisztító gyurmával végig van "simogatva" az autó, ami a mikro szennyeződéseket eltávolítja. Ez után egy szép fényes tiszta felületet kapunk a polírozáshoz. 
  2. Lépésben szemrevételezéssel ellenőrzésre kerül a karosszéria. A lakkpergés vagy sérülések felderítése a cél, hogy ezekben további kár ne keletkezhessen. A hibák maszkolásra kerülnek amik nem polírozhatóak. 
  3. Lépésben megkezdődik a gépjármű polírozása. Ellenőrzéssel egy kis felületen teszt polírozás történik, ahol megállapítható milyen paszta használata szükséges. A bemattult erősen oxidált vagy mély karcos felületet ha szükséges extra finom csiszoló koronggal (P2000 -P6000)-ig csiszolásra kerül, hogy egy sima sík felületet kapjunk. Ezután kezdődik meg a tényleges polírpasztával történő korrekciós javítás. A legdurvább pasztától a legfinomabb pasztáig. A végén amennyiben szükséges még egy hologramm eltávolító pasztával is kezelve van a felület. 
  4. Lépésben a polírozás után mikor a felület elérte a kívánt minőséget, akkor egy védőréteg bevonásával megóvjuk a felületet a környezeti hatásoktól. Ez a Waxolás ami egy védelmi illetve egy fényesítési eljárás. 

Fiat Coupe motorháztető

Tételek: 1 - 2 ból 2

Yamaha Tzr

Ford Focus motorháztető